Automobilisme

Gerard de la Casa guanya amb superioritat a Castrillón

Va endur-se la pujada asturiana amb més de 20 segons de marge

Gerard de la Casa guanya amb superioritat a CastrillónFOTOESPORT

Gerard de la Casa va adjudicar-se el cap de setmana passat la Subida a Castrillón, dintre de la categoria de Turismes, amb contundència, ja que va treure més de 20 segons al seu predecessor, Diego Acevedo, i 21 al tercer classificat, Hugo Martínez. El pilot del Principat ja havia guanyat aquesta prova al 2017, i va aprofitar la seva presència a la Subida a Chantada la setmana anterior per tornar a disputar-la dos anys després.

Després de finalitzar en segon lloc als entrenaments oficials, a menys de dues dècimes de Diego Acevedo, De la Casa no va deixar marge per a la sorpresa a la cursa i va vèncer amb superioritat amb el seu Subaru Impreza WRX preparat per Baporo Motorsport.

En acabar la cursa, De la Casa va manifestar que “tot ha sortit bé, no hem tingut grans dificultats i ens hem pogut centrar a preparar el Subaru de cara al que ens ve, perquè tenim un final de temporada complicat”.

Precisament, el pilot es troba en plena lluita pel títol tant al Campionat de Catalunya com al Campionat d’Espanya de Muntanya. Al català li falten tres curses i la propera serà el 21 i 22 de setembre al Morell, mentre que a l’espanyol resten només dues proves per finalitzar.