L'FC Andorra s'estrena a Segona Divisió B

Moussa Sidibé i Ferran Tacón entren a la llista de 18 convocats, i Mickael Gaffor en queda fora

L'FC Andorra s'estrena a Segona Divisió BXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra torna 21 anys després a la Segona Divisió B i encetarà la lliga a partir de les 12.00 hores contra l’Espanyol B a la Ciutat Esportiva Dani Jarque en un matx que es podrà veure en directe per televisió al canal Esport 3.

El tècnic Gabri Garcia va oferir ahir la primera llista de convocats de la temporada després de l’últim entrenament, i destaca la presència de dos homes, Moussa Sidibé, que va arribar a finals de setmana, i Ferran Tacón, que ha pogut superar les molèsties que arrossegava durant els últims dies. No hi serà, en canvi, el central Mickael Gaffor, que també ha aterrat al club aquesta mateixa setmana. Entre les absències a la llista, també hi són l’extrem Iker Goujón, amb un petit trencament a la cama esquerra, a més de Diego Huesca, Àlex Martínez, Jordi Betriu, Cristian Martínez i Cucu, tots aquests per decisió tècnica.

Pel que fa al rival, l’Espanyol B afronta una nova etapa amb l’arribada a la banqueta de José Aurelio Gay, que va entrenar equips de primera divisió com el Saragossa, i després de quedar-se la temporada passada a les portes del play-off d’ascens (van ser cinquens a un punt del quart), l’objectiu del conjunt català és tornar a estar entre els quatre primers i lluitar per intentar l’ascens a la Segona Divisió espanyola.

De cara al debut, el tècnic tricolor, Gabri, va manifestar que “l'equip es troba bé, i va afegir que “teníem una planificació feta per una categoria i després, per sort, va ser una altra. És difícil, però ho estem intentant fer de la millor manera possible”. Per acabar, va cloure que “anem ràpid, però estem contents de com s'estan fent les coses, i estic content pels jugadors que han arribat fins ara”.

Pel que fa al rival, va destacar que “espero un equip molt competitiu, amb un entrenador nou, noves energies i mentalitat, i joves com quasi tots els filials”. En aquest sentit, va destacar que els blanc-i-blaus són “un rival molt fort i amb molta il·lusió i competitius. Espero un rival molt bo, perquè els filials són molt competitius”. Per acabar, Gabri va destacar que “comencem a un camp difícil contra un filial, però a un bon camp i això és bo per a nosaltres. Encara que sigui fora, començar en un camp amb dimensions grans ens va bé per la nostra manera de jugar”.

tracking