Patinatge

Paula Margarido és 33a a l'ISU Grand Prix de Courchevel en programa curt

Paula Margarido va finalitzar en 33a posició a la prova de Courchevel de l’ISU Grand Prix, el circuit de patinatge sobre gel júnior més important del món. La jove patinadora del país, que farà 15 anys al mes de novembre, va acabar el programa curt de la competició amb una puntuació final de 24,55 punts, després de sumar 12,99 punts als elements tècnics i 12,56 a la presentació. A més, la jove patinadora va tenir un punt de penalització a la seva actuació.

La victòria final dintre del programa curt de l’ISU Grand Prix de Courchevel va ser per a la russa Maiia Khromykj, que va acabar el seu exercici amb 67,72 punts. La segona posició va ser per a la coreana Seoyeong Wi, que va quedar-se a prop amb 65,75 punts, mentre que l’última posició del podi va ser finalment per a Kamila Valieva, també de Rússia amb 62.31 punts.