Gabri veu l'equip preparat per al debut al camp de l'Espanyol B

El tècnic facilitarà avui la primera llista de convocats i no es descarta que entrin els nous fitxatges, Sidibé i Gaffor

Gabri veu l'equip preparat per al debut al camp de l'Espanyol BX. PUJOL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra debuta demà (12.00 hores) a la lliga de Segona Divisió B al camp de l’Espanyol B, i el tècnic dels tricolors, Gabri García, veu a l’equip totalment preparat per afrontar aquest nou repte: “L'equip arriba bé, és evident que amb una setmana menys de preparació de la que hauríem d’haver arribat, però hem fet un bon treball i estem bé físicament i anímicament perquè hem disputat bons partits”, va explicar l’entrenador. A més, va assegurar que “tenim moltes ganes que comenci, volem preparar el millor possible el partit, i sobretot estem amb il·lusió per part de tots de fer el debut oficial a Segona Divisió B”.

Aquesta setmana han arribat dos fitxatges, Mickael Gaffor i Moussa Sidibé, i sobre la seva participació demà a Barcelona, Gabri va declarar que “decidirem les opcions que tenen d’entrar a la convocatòria o de poder jugar”, i va agregar que “són jugadors que venen amb ritme i d’entrenar unes setmanes i només els falta adaptar-se al camp i l’alçada”.

L’equip farà aquest matí l’últim entrenament abans del partit, i després Gabri facilitarà la llista de convocats pel partit de demà al migdia, que tindrà l’única baixa d’Iker Goujón.

ACORD AMB FOOTTERS

L’entitat va anunciar ahir un acord amb la plataforma d’streaming Footters per emetre tots els partits que l’equip jugui a casa, i també els que es juguin a domicili contra equips que també tenen un acord amb aquesta plataforma, un total de nou al grup 3 de Segona Divisió B.

tracking