Motociclisme

Cardelús acaba últim als primers lliures a Silverstone

El pilot de l’Ángel Nieto Team va ser 32è amb un temps de 2’09”850

Cardelús acaba últim als primers lliures a SilverstoneÁNGEL NIETO TEAM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Xavi Cardelús va finalitzar ahir en última posició als entrenaments lliures de Moto2 del Gran Premi de la Gran Bretanya, que s’està celebrant al circuit de Silverstone. El pilot de l’Ángel Nieto Team va ser 32è, sumant les dues sessions, amb un millor registre de 2’09”850, a gairebé cinc segons del temps de Jorge Navarro, que va ser el més ràpid durant la jornada d’ahir.

Els primers entrenaments van estar marcats pels problemes elèctrics que van deixar la seva moto aturada a la tercera volta. A la segona sessió va poder rodar sense problemes i va millorar els seus temps.

Després de les dues sessions d’avui, Cardelús va manifestar que “avui no hem tingut la sort de cara”, en referència als problemes elèctrics, i de cara a la jornada d’avui, va destacar que “la informació que hem obtingut ha estat positiva i útil de cara a la jornada d’avui, en què tocarà apretar i evolucionar ràpid per recuperar el temps perdut avui [ahir] a causa de l’avaria”.

A MotoGP el més ràpid va ser el resident Fabio Quartararo, mentre que a Moto3 el millor temps va ser per a Tony Arbolino. Avui es faran els últims entrenaments lliures i també se celebraran les qualificacions.

tracking