Bàsquet

Els nous directors

El MoraBanc Andorra va presentar ahir Jeremy Senglin i Clevin Hannah, la nova parella de bases per comandar els tricolors

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra segueix amb les habituals presentacions dels nous fitxatges, i si dilluns va ser el torn dels homes de pintura, ahir va ser el dia de la nova parella de bases tricolor per aquesta temporada, Jeremy Senglin i Clevin Hannah, que tindran la difícil missió d’intentar fer oblidar una de les peces clau que ha tingut l’equip durant les últimes temporades, Andrew Albicy.

Sobre aquesta nova parella de directors de joc, el director general del MoraBanc Andorra, Francesc Solana, va manifestar que “hem buscat més anotació i capacitat de generar joc que els últims anys, i tots dos ens han de guiar cap on volem anar. Són jugadors que poden dirigir l’equip però que al mateix temps també són complementaris per jugar junts”. A més, Solana va afegir que “Hannah té experiència a la lliga, vam fer una aposta per ell, i ell ha tingut moltes ganes de venir a Andorra”, i quant a Senglin, va assegurar que “va ser el primer fitxatge que vam fer i teníem clar que havíem d’aprofitar l’oportunitat perquè és un jugador que l’any passat va ser molt important a la lliga francesa, i esperem que el seu èxit esportiu individual ens ajudi a créixer com a equip”.

Jeremy Senglin, de només 24 anys, està cridat a ser una de les referències del nou projecte d’Ibon Navarro, i afrontarà la seva tercera experiència a Europa després de jugar a l’MHP Riesen Ludwigsburg alemany, i ser el curs passat al Nanterre 92 gal, on va ser un dels jugadors més destacats de l’equip tant a la competició domèstica com a la Lliga de Campions. El base va explicar ahir durant la presentació que “estic molt content de ser aquí i poder jugar a la Lliga ACB, és un repte que em fa molta il·lusió”.

Sobre el paper, Senglin està cridat a ser la nova referència a la posició de base després de la marxa d’Albicy, però el jugador nord-americà no se sent pressionat i va declarar que “no sento que tingui pressió per estar destinat a ser un jugador important a la plantilla, perquè tenim grans jugadors i entrenadors, i tinc moltes ganes de jugar amb ells”. Per acabar, tot i que la principal característica que es destaca d’ell és l’anotació, va explicar que també pot oferir “defensa, assistències, lideratge o ritme de joc”, i va concloure que “vull ser molt competitiu per ajudar l’equip”.

De la seva banda, Clevin Hannah, de 31 anys, jugarà al seu cinquè equip de l’ACB després d’haver-ho fet al Joventut, Bilbao, UCAM i Gran Canària. Ha firmat tres anys com a tricolor, i va destacar que “signar tres temporades després de jugar cada any a un equip i amb 31 anys és important, aquesta és una gran oportunitat per mi”.

Al Principat es retrobarà amb Ibon Navarro, amb qui va coincidir fa dues temporades a l’UCAM de Múrcia, i va manifestar que “estic molt content perquè l’experiència ja va ser fantàstica a Múrcia i vam arribar a semifinal de la Champions, i Ibon també va fer una molt bona feina a Europa aquí, i amb aquestes dues experiències es pot construir un gran projecte aquí perquè hi ha un grup de jugadors que m’agrada molt per construir un gran projecte”.

L’any passat va jugar a l’Eurolliga amb el Gran Canària, i va assenyalar que “va ser una experiència fantàstica per haver jugat contra jugadors de gran nivell, i m’ha donat experiència per aprendre moltes coses”. Finalment, sobre els companys per aquesta temporada va manifestar que “és un repte diferent perquè hi ha molts jugadors amb els quals no he jugat mai. A més de ser bons jugadors, ja es veu que són bones persones”.

Més enllà de les presentacions, la plantilla segueix amb els entrenaments en aquesta segona setmana de pretemporada a l’espera del primer partit, que serà el dia 30 contra el Manresa.

Els nous directors

tracking