La pretemporada de l'FC Andorra

Gols per a un somriure

L’FC Andorra i l’Unicef han lligat els seus camins i han signat un acord de col·laboració per a un any. Aquesta aliança permet al club tricolor lluir el logotip de l’organització solidària a la samarreta i, entre d’altres accions, donar 5 euros per gol aconseguit aquesta temporada.

Gols per a un somriureIvan Álvarez

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un gol, a banda de significar la culminació d’un desig i d’una intenció, pot portar somriures i benestar a la gent menys afavorida. Els jugadors de l’FC Andorra permetran, quan la pilota acabi a la xarxa contrària, col·locar una pedra perquè els infants més vulnerables puguin accedir a una educació de qualitat. Cinc euros per gol aconseguit aquesta temporada que aniran directament al projecte amb què Unicef Andorra abraça el país asiàtic de Bhutan i on es destinen recursos perquè els nens amb alguna discapacitat física puguin integrar-se en alguna escola inclusiva.

Aquesta és només una de les accions que es realitzaran en el marc del conveni de col·laboració que van signar ahir l’Unicef i l’FC Andor­ra. Aquesta aliança, que té una durada d’un any però intenció per ambdues parts “que sigui de llarga durada”, permet al club tricolor lluir el logotip de l’ONG a les samarretes, fer els esmentats donatius de 5 euros per gol, fer subhastes puntuals de material esportiu a benefici de l’Unicef o la possibilitat de col·locar publicitat de l’organització solidària al camp. El director general i esportiu de l’FC Andorra, Jaume Nogués, explica que el club continua amb el seu objectiu de fer-se un espai entre la societat andorrana, “no només per caires esportius, sinó també per posicionar-se per una manera de fer”. Per a Nogués, “les dues institucions tenen en comú els mateixos valors i per a nosaltres és un orgull treballar amb l’Unicef”.

Laura Álvarez, presidenta d’Unicef Andorra, posa en relleu la importància de l’esport com a nexe d’unió i els clubs esportius com a element integrador dels projectes de l’Unicef. L’organització, a més, farà xerrades informatives amb els membres del staff, jugadors del primer equip i de la base al voltant de la tasca que realitzen. La directora de l’ONG, Marta Alberch recorda que amb el projecte de Bhutan “ja vam començar a treballar l’any passat i podem dir que 650 infants gaudeixen de poder assistir a una de les divuit escoles on vam proporcionar els recursos necessaris perquè l’educació sigui més accessible”.

ABONAMENTS

Els tricolors "Més vius que mai!' El club va anunciar l’inici de la campanya de captació de socis per a la temporada 2019-2020. Amb el lema Més vius que mai! es vol engrescar tota l’afició andorrana per tal que acompanyi l’equip en aquest curs que promet emocions fortes. Gerard Piqué, president de Kosmos, va reaccionar a l’instant i amb una piulada: “Això ja comença! Som-hi!”, va escenificar el tret de sortida d’aquesta acció que convida tot el país a fer-se tricolor i que van secundar a les xarxes socials bona part de la plantilla. “Volem que siguin molts, però donar una xifra de socis seria un error”, va reconèixer el director general de l’FC Andorra, Jaume Nogués.

Gols per a un somriure

tracking