La pretemporada de l'FC Andorra

Àlex Pachón, del Girona, arriba per reforçar l'atac

El davanter, de 19 anys i que s’incorpora a l’equip cedit per a una temporada, es converteix en el vuitè fitxatge pel nou curs

Àlex Pachón, del Girona, arriba per reforçar l'atacFC ANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’FC Andorra va anunciar ahir l’arribada al nou projecte d’Àlex Pachón, davanter procedent del Girona i que ve a reforçar l’atac tricolor. El jove punta, de 19 anys, s’ha compromès amb l’Andorra per a una temporada i s’hi incorpora en qualitat de cedit pel club gironí. El futbolista va arribar ahir a la tarda al país i ja es va exercitar amb els nous companys. “El grup m’ està agradant molt i els companys m’ho posen molt fàcil”, va comentar Pachón ahir a Prada de Moles. “El projecte del club fa molta patxoca, és impressionant i ho donarem tot per acontentar l’afició”, va afegir el davanter.

Pachón va debutar amb el primer equip del Girona la temporada passada, en el partit de tornada dels quarts de final de la Copa del Rei, a Montilivi davant el Reial Madrid (1-3). El nou jugador de l’Andorra va disputar els darrers 22 minuts de partit i va fer l’assistència de l’únic gol del Girona, aconseguit per Pedro Porro. A més, el curs passat va estar convocat en cinc partits del campionat a primera divisió; davant l’Osca i l’FC Barcelona a Montilivi i contra Eibar, Betis i Llevant fora de casa, sense sortir a la gespa. Malgrat la joventut, Pachón ja acumula experiència a segona divisió B. Ha disputat 32 partits amb el Peralada, repartits en dues temporades, i ha aconseguit quatre gols.

D’altra banda, l’equip disputa a les 20.30 hores, al Municipal Joan Capdevila, el Trofeu Ciutat de Tàr­rega davant el conjunt targarí, que milita a primera catalana.

tracking