Esports adaptats

La selecció espanyola de bàsquet en cadira de rodes entrena a Ordino

L'equip dirigit per Òscar Trigo prepara l'Europeu de Polònia d'aquest mes i disputarà tres duels seguits contra el combinat francès

La selecció espanyola de bàsquet en cadira de rodes entrena a OrdinoComú Ordino

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció espanyola de bàsquet en cadira de rodes ha començat aquest matí a entrenar al Pavelló Germans Riba d'Ordino per preparar el Campionat d'Europa que es disputarà entre el 28 d'agost i el 7 de setembre a Polònia, d'on sortirà la classificació per als Jocs de Tòquio 2020. Els jugadors de la Federació Espanyola d'Esports de Persones amb Discapacitat Física (FEEDF) seran a la parròquia ordinenca fins el proper 21 d'agost. Segons han indicat des del comú, l'alçada, el clima i l'acollida són els principals motius pels quals la selecció ha decidit venir i repetir així una estada que es va produir per primera vegada l'any passat.

Els entrenaments del combinat dirigit per Òscar Trigo seran al matí i a la tarda, i del dijous 15 al dissabte 17 s'enfrontaran a la selecció francesa per disputar tres partits consecutius a les 19 hores, els quals estaran oberts al públic.

tracking