Acord de col·laboració entre l'FC Andorra i l'Unicef

El club tricolor incorporarà el logotip de l'ONG a la màniga de la samarreta i participarà en una sèrie de projectes solidaris

Acord de col·laboració entre l'FC Andorra i l'UnicefFCA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L'FC Andorra i l'Unicef Andorra han presentat aquest matí un acord de col·laboració entre les dues parts que portarà al conjunt tricolor a lluir a la màniga de la seva samarreta el logotip de l'ONG. A més, el club encapçalat per Gerard Piqué es compromet a participar en diversos projectes, com la organització d'una jornada en favor de l'Unicef, en una data encara per confirmar, subhastes de procutes del club en favor de l'ONG, publicitat al camp i altres accions que puguin anar sorgint durant la temporada. Una de les accions més destacades és que per cada gol que faci l'equip durant aquest curs, l'entitat donarà cinc euros.

De la seva banda, Unicef farà sessions informatives amb els membres del club, tant jugadors com directiva i equip tècnic, de la base sobre la tasca que fan a Andorra i a altres llocs. "Amb la seva experiència d’anys lluitant per la infància, l'Unicef ens ajudarà a transmetre aquests valors als nostres futbolistes, tant els del primer equip com els de la base", ha comentat el director esportiu Jaume Nogués, que ha afegit que "és un orgull poder treballar" amb l'ONG. Totes aquestes accions benèfiques entre les dues entitats aniran destinades als projectes del Bhutan.

tracking