Motociclisme

Cardelús acaba 26è a Red Bull Ring

L’andorrà va estar tota la cursa lluitant amb Nagoe i Tulovic en un final apretat

Cardelús acaba 26è a Red Bull RingÁNGEL NIETO TEAM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Xavi Cardelús va acabar 26è classificat, en penúltima posició, al Gran Premi d’Àustria disputat ahir al circuit Red Bull Ring. El pilot andorrà va estar lluitant al llarg de tota la cursa amb el japonès Nagoe i l’alemany Tulovic. Tots tres van passar gairebé junts per la línia d’arribada on l’andorrà va cedir una dècima de segon respecte al japonès i va avantatjar l’alemany en mig segon.

Les prestacions en aquesta cursa reflecteixen, segons va explicar l’equip, el pas endavant que s’ha fet amb el nou xassís, no només pel que fa als temps per volta, sinó també al fet que, a la cursa d’ahir, Cardelús va estar lluitant en grup amb rivals que el solien superar. Tot i això, el dia no va començar excessivament bé ja que al warm-up previ a la cursa que es va disputar amb la pista molla, l’andorrà estava situat cap al mig de la classificació quan el motor de la seva moto es va aturar just en el moment que es disposava a completar la seva sisena volta al circuit i passava per l’últim revolt previ a la recta d’arribada.

Cardelús es va mostrar satisfet per la cursa i pel resultat . “El cert és que cal estar contents perquè ha quedat demostrat el pas endavant que hem fet al llarg del cap de setmana. He rodat en grup al llarg de tota la cursa amb tres o quatre pilots més i fins i tot em podia haver distanciat i aconseguir un resultat un pèl millor”. L’andorrà va afegir que “crec que hem competit bé i que, en definitiva, es nota que les noves condicions de la moto em permeten començar a afinar més, tot i que la posició, òbviament, no em satisfà”. La propera prova del Mundial serà al circuit de Silverstone el dia 25 d’agost.

tracking