L'Andorra fitxa el porter Miguel Bañuz i el lateral Miguel Loureiro

Els dos jugadors tenen una experiència contrastada a segona divisió B

L'Andorra fitxa el porter Miguel Bañuz i el lateral Miguel LoureiroFCA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L'FC Andorra ha fet oficial aquest matí dos nous fitxatges per aquesta temporada: el lateral dret Miguel Loureiro i el porter Miguel Bañuz, incorporació que ha avançat el Diari en l'edició d'avui. Loureiro, de només 22 anys, s'ha format a les categories inferiors del Celta de Vigo i malgrat la seva joventut té força expierència a segona divisió B, en la qual ha disputat partits amb el Pontevedra i amb el Córdoba, el seu darrer club.

Per la seva part, Bañuz, porter de 26 anys i que ha jugat les tres darreres temporades a l’Alcoià, s'ha format a les categories inferiors de l’FC Barcelona. Arribarà per crear una seriosa competència a Nico Ratti, juntament amb el jove Diego Huesca, i amb el seu fitxatge queda tancada la porteria per al proper exercici. El porter, que va arribar a La Masia procedent de l’Elx, també ha jugat dues temporades al Vila-real B i ha estat internacional sub-19 amb la selecció espanyola. Bañuz exhibeix una contrastada experiència a segona divisió B, ja que ha disputat un total de 96 partits en la categoria i, a més, va jugar cinc partits a segona A, a les files del Barça B.

El porter es va acomiadar de les xarxes socials del seu darrer club, l’Alcoià –l’històric club alacantí que ha perdut la categoria i que enguany jugarà a tercera divisió– i va comentar al seu compte de Twitter que jugar al Collao ha estat per a ell “un exercici de superació, millora i sentiment inigualable”. El que queda patent per les respostes dels aficionats és que Bañuz ha deixat una gran empremta al seu anterior club.

La direcció esportiva, amb Jaume Nogués al capdavant, té encara algunes carpetes obertes sobre la taula. Tancat Bañuz i coneguts els reforços de Javi Martos, Diego Huesca, Miguel Palanca –tots ells avançats pel Diari–, Iker Goujón i Raúl Feher –encara sense anunciar oficialment–, l’equip encara es reforçarà amb més futbolistes per afrontar amb garanties la propera temporada a segona divisió B. En principi, amb la porteria precintada amb Ratti, Bañuz i Huesca, el club podria buscar ara un central, un migcentre, un extrem i un davanter per satisfer les necessitats esportives de l’equip.

La finestra de fitxatges tanca el 31 d’agost i es preveuen dies frenètics en aquest sentit. Al club han arribat molts oferiments i fins al dia límit del mercat l’Andorra treballarà per perfilar la seva plantilla de 25 futbolistes. Això sí, si un club deixa alguna fitxa lliure i un jugador es troba sense equip i té o ha tingut fitxa P, de professional, es podria incorporar més enllà del darrer dia d’agost.

tracking