taekwondo

Ezoe Alberola es penja el bronze al Mundial cadet

Només la va poder derrotar la coreana Gahyeon Kim amb un punt d’or

Ezoe Alberola es penja el bronze al Mundial cadetFAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ezoe Alberola va guanyar ahir la medalla de bronze al Mundial cadet que s’està celebrant al llarg d’aquesta setmana a la ciutat uzbeka de Taixkent, on va quallar una gran actuació que la va fer pujar al podi.

La jove lluitadora va competir a la categoria de menys de 51 quilos i va estrenar-se amb una victòria contundent contra la seva rival, l’azerbaidjanesa Samarrukh Osmanova, a qui va eliminar després de vèncer per 26 a 5. A la segona ronda es va haver de veure les cares amb una contrincant búlgara, Mihaela Kostadinova, i Alberola no va fallar i també va endur-se la victòria després d’un marcador de 19 a 8.

El punt d’inflexió va arribar a l’eliminatòria de quarts de final, on la rival va ser la lluitadora local Mubina Mamurjonova. Ezoe Alberola no va veure’s ni de bon tros acovardida davant d’un ambient hostil i amb tot el pavelló en contra i va endur-se el triomf per 27 a 10. Una exhibició que va fer que tot l’estadi acabés ovacionant la lluitadora després de la seva exhibició.

Amb la medalla ja assegurada va veure’s les cares a les semifinals amb la coreana Gahyeon Kim, en un duel d’infart que va acabar amb un resultat de 18 a 18 i que es va acabar enduent la lluitadora asiàtica amb el punt d’or. Alberola es va acabar penjant la medalla de bronze, la plata va ser per a la seva botxí, Gayheon Kim, i la campiona del món cadet en menys de 51 quilos és la iraniana Mobina Nemtzadeh.

tracking