El MoraBanc s'estrenarà a l'ACB a domicili contra el València Basket

El debut a casa serà contra el ‘Fuenla’ i el Barça vindrà a la tercera jornada

El MoraBanc s'estrenarà a l'ACB a domicili contra el València Basket

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra iniciarà la Lliga Endesa a la pista del València Basket dijous 26 de setembre a partir de les 20.00 hores, segons va determinar el calendari de l’ACB que es va conèixer ahir. A la segona jornada, només dos dies després, arribarà el debut de l’equip a casa contra el Montakit Fuenlabrada, i la setmana següent els tricolors rebran el nou Barça, que s’ha reforçat amb grans noms com Nikola Mirotic, Àlex Abrines o Brandon Davies. La primera volta acabarà amb dos partits seguits a casa, contra el Joventut i el Saragossa, i el desplaçament a Manresa a la 17a jornada, per establir el tall dels vuit equips classificats per a la Copa del Rei que se celebrarà a Màlaga.

Etiquetes:

La segona volta arrencarà amb una visita a Santiago de Compostel·la, i no serà fins a final del mes de març, a la jornada 26, quan el Reial Madrid visiti el Poliesportiu. El tram final de calendari serà complicat per als tricolors, que jugaran tres dels últims quatre partits fora de casa. Els homes d’Ibon Navarro visitaran consecutivament la Penya i el Barça, rebran el Betis a casa a la penúltima jornada i acabaran la lliga regular a domicili a la pista del Montakit Fuenlabrada.

El tècnic del MoraBanc Andor­ra, Ibon Navarro, va fer ahir una valoració del calendari, i va assegurar que “l’iniciem en una pista Eurolliga, la jornada 3 de nou davant un equip d’Eurolliga. Pots pensar que és millor jugar davant d’aquests equips quan han iniciat la competició europea amb la seva doble jornada, però cal pensar que els agafarem amb poc rodatge i amb internacionals que hauran arribat no fa gaire. Caldrà aprofitar la nostra oportunitat”, i va afegir que “ens hauria agradat acabar la lliga a casa, però al final els calendaris els fas bons o dolents tu mateix, amb la teva regularitat. És el que és. Ho farem el millor possible amb el pas dels partits”.

Nous horaris

L’ACB va anunciar els horaris d’enguany per als partits de lliga, que en dissabte seran a les 18.00 hores i a les 20.00 hores, que serà el torn del Partidazo.

Diumenge arrencaran a les 12.30 hores (13.00 hores per als partits que juguin els canaris a casa), i hi haurà partits a les 17.00 hores, a les 18.30 (el Partidazo) i a les 20.00 hores.

tracking