TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

David Walker renova per dues temporades amb el MoraBanc

L'aler nord-americà vestirà per quarta temporada seguida la samarreta del conjunt tricolor

David Walker renova per dues temporades amb el MoraBancFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

David Walker seguirà al MoraBanc Andorra. El club ha fet oficial la seva renovació per dues temporades més, fet que el portarà a jugar, si les acaba complint, cinc campanyes amb el conjunt del Principat. De moment, aquest estiu encetarà el seu quart curs vestit de tricolor, una situació que ha celebrat el director general del MoraBanc, Francesc Solana: "És una gran alegria, un jugador que ha estat les darrers tres temporades a Andorra i segueix apostant per seguir creixent amb nosaltres, només ens pot donar satisfacció".

Walker acumula unes estadístiques de vuit punts i dos rebots per partit durant la seva etapa al Principat, en la qual s'ha mostrat com un dels jugadors referents, tot i que les molèsties físiques no el van permetre demostrar-ho el curs passat. "Esperem que tingui una temporada on li respectin les lesions, segur que ens donarà molt més rendiment i que sigui un referent per a l’afició. És un jugador molt estimat al nostre club i al nostre país", ha indicat el director general.

tracking