L'Andorra s'estrena contra el Terrassa

Els tricolors obren el curs a partir de les 19.00 hores a Prada de Moles

L'Andorra s'estrena contra el TerrassaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Després d’un estiu mogut als despatxos amb l’ascens a segona divisió B, l’FC Andorra disputarà aquesta tarda el primer partit de la temporada amb el duel corresponent a la primera eliminatòria de la Copa Catalunya, que disputarà contra el Terrassa a partir de les 19.00 hores a Prada de Moles d’Encamp.

El conjunt egarenc militarà aquesta temporada a la tercera divisió i arribarà al matx amb més rodatge que els de Gabri, ja que durant la setmana passada va participar al Torneig d’històrics del futbol català, en què es va acabar enduent el títol després de derrotar el Badalona per 1 a 2. De la seva banda, els tricolors arriben al matx amb tots els jugadors disponibles i ja podrien debutar els quatre fitxatges que, de moment, ha tancat el club per a aquesta temporada: Miguel Palanca, Javier Martos, Diego Huesca i Iker Goujon.

Durant el partit es podran fer fins a set canvis (sempre que siguin sis i el porter), i en cas que el partit acabi en empat al final dels 90 minuts es decidirà el guanyador de l’eliminatòria des del punt de penal. El que ja saben tant l’FC Andorra com el Terrassa és que qui aconsegueixi classificar-se s’enfrontarà al Lleida Esportiu a la segona eliminatòria. El conjunt del Segrià va derrotar el cap de setmana el Cerdanyola per 1 a 3 amb les dianes de César Soriano, Eneko Aguilar i Joan López. La segona eliminatòria de la Copa Catalunya està prevista per al cap de setmana vinent.

tracking