motociclisme

Xavi Cardelús acaba últim el gran premi de la República Txeca

L’andorrà va ser 25è, set posicions al darrere del seu company d’equip, Jake Dixon

Xavi Cardelús acaba últim el gran premi de la República TxecaCRT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Xavi Cardelús va acabar últim el gran premi de la República Txeca de Moto2, que es va disputar ahir al circuit de Brno. L’andorrà va aconseguir finalitzar la cursa, cosa que no van fer cinc pilots.

Tot i això, el seu company d’equip Jake Dixon segueix sent més ràpid que ell i ahir va travessar la línia de meta en divuitena posició, set al davant de Cardelús. A més a més, Dixon va arribar a poc més de 32 segons d’Àlex Màrquez, guanyador de la cursa, mentre que el del Principat ho va fer a més d’un minut de diferència.

En acabar, Cardelús va explicar que “el més positiu de tot és que al principi he rodat més de pressa del que ho havia fet al llarg dels entrenaments i he millorat la meva volta ràpida en mig segon”, fet que, segons ell, “mostra que tant els meus tècnics com jo no deixem de mirar de progressar en tot moment i de buscar sempre la manera d’optimitzar el que tenim”.

A partir d’aquí, va mantenir el to crític amb el que havia arrencat el cap de setmana, on esperava que KTM li oferís millores al xassís de la seva moto. Això no s’ha produït i, ara per ara, és una incògnita si arribaran les evolucions i quan ho faran. “La posició importa poc en aquest cas perquè el que ha de canviar és la diferència de temps respecte als referents d’aquesta categoria”, destacava taient ferro al fet d’haver tancat la cursa en la 25a posició.

Per acabar, Cardelús seguia admetent que passa per un moment complicat i que li costa assumir la situació: “és una situació complicada d’assumir, però, ara per ara, no ens queda cap altre remei”.

La propera cita del calendari per al pilot andorrà serà el cap de setmana vinent, quan correrà el gran premi d’Àustria, al Red Bull Ring.

tracking