CS-310

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

tennis taula

Francesc Castells és campió al 7è Open Festa Major d'Andorra la Vella

Francesc Castells es va proclamar, dissabte, campió de la setena edició de l’Open Festa Major d’Andorra la Vella de Tennis Taula. Castells, que milita al Club Tennis Taula Valls del Nord, va acabar per davant de Joan Carles Codina i Xavier Planchette. El primer juga al CTT Ciervo i el segon comparteix club amb Castells.

Pel que fa a la categoria sub-18, els millors classificats van ser els també andorrans, Xavier i Oriol Martínez, que van acabar en primera i segona posició, respectivament. El tercer calaix del podi el va ocupar Gabriel Rodríguez, del Vic Tennis Taula.

L’última franja d’edat en la qual es va competir, la categoria sub-11, va servir perquè Oriol Martínez firmés el seu particular doblet de podis a l’open, ja que va acabar en primer lloc amb molta superioritat. De fet, l’andorrà només va haver de superar una rival, Ona Rodríguez, també procedent del Vic Tennis Taula.

A la competició van participar-hi 26 jugadors.