Andorra cau davant Geòrgia i acaba en quarta posició (45-72)

Les del Principat van tenir opcions de guanyar fins a la mitja part

Andorra cau davant Geòrgia i acaba en quarta posició (45-72)FIBA

La selecció femenina de bàsquet no va poder tancar l’Europeu C U18, amb una medalla. Les andorranes van caure amb claredat, en el partit per la tercera i quarta posició davant Geògia. Un mal tercer quart va condemnar les tricolors, que havien tancat el primer període, perdent tan sols de quatre punts i havien arribat al descans amb un desavantatge d’onze, però amb tot obert.

A la represa només van ser capaces d’anotar set punts en deu minuts, fet que va permetre les georgianes trencar l’enfrontament i apuntar-se la medalla de bronze de manera definitiva. Al final de la tercera mànega, el marcador era de 61 a 35 i, tot i mantenir l’esperit competitiu, Andorra no tenia res a fer.

En la categoria masculina, la selecció nacional va acabar la competició en sisena posició, després de derrotar Malta per un ajustat 56 a 52. Els tricolors van acabar la lluita entre la cinquena i la novena posició com el segon millor equip del grup.