Walker i Sy, els que falten

L’aler d’Ohio i l’ala-pivot francès són les dues peces amb què el MoraBanc vol tancar la plantilla per a la temporada vinentt

Walker i Sy, els que faltenFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra és molt a prop de tancar la plantilla per a la temporada 2019-2020. Només resten dues fitxes per completar la nòmina dels dotze jugadors que dirigirà Ibon Navarro i, si no canvien molt les coses, els noms que ho faran seran David Walker i Bandja Sy.

Etiquetes:

L’aler nord-americà està molt a prop de signar la seva renovació, de fet, només resten alguns serrells perquè la notícia sigui oficial. Pel que fa al francès, la seva incorporació semblava que es tancaria molt abans, però en els últims dies, les negociacions s’han aturat una mica. En qualsevol cas, des del club és l’única opció que es contempla per completar la posició de quatre i, igual que succeeix amb Walker, l’operació està pendent de detalls.

Recuperar la regularitat

David Walker no va tenir el seu millor any, la temporada passada les lesions el van apartar, ja des de l’inici, de les rotacions habituals. Tot i això, quan va estar a punt, Ibon Navarro va confiar molt en els seus serveis. El basc és un tècnic que se sent còmode podent comptar amb jugadors de molt desplegament físic, i el 23 és un aler amb una gran capacitat de salt, fet que li permet jugar situacions d’un contra un properes a cistella, així com ser una peça fonamental a l’hora d’assegurar el rebot defensiu. A més és una amenaça des del perímetre, amb un llançament de tres molt fiable. De cara al nou curs, David Walker necessita recuperar la regularitat sobre el parquet pel que fa a minuts per poder tornar a mostrar la seva millor versió. Quan es tanqui la seva renovació, l’americà encetarà la seva quarta temporada consecutiva al MoraBanc Andorra.

Pel que fa a Bandja Sy, s’estrenaria com a tricolor després de vestir els colors del Partizan de Belgrad.

Tàndems de garanties

Tant la posició d’aler com la d’ala-pivot tindran una parella de jugadors de moltes garanties i perfectament complementària. Walker formarà tàndem amb Dejan Todorovic, un home que, com ell, ve d’un any en què una lesió de genoll li ha tallat la progressió. El serbi té, segurament, encara millor mà que l’americà des de l’exterior i, igualment, un desplegament físic difícil de trobar. Pel que fa als quatres, la contundència està garantida, ja que Bandja Sy i Tyson Pérez són dos homes alts, però ràpids i àgils i, tant l’un com l’altre gaudeixen d’una envergadura que els converteix en una amenaça jugant per sobre el cèrcol.

CONVOCAT AMB SÈRBIA PER ESVAIR DUBTES

Si algú té dubtes de l’estat físic de Dejan Todorovic i de la possibilitat que torni a ser el que era, després de passar-se la temporada passada treballant per recuperar el seu genoll, la millor manera d’esvair-los és donant un cop d’ull als divuit jugadors que, a dia d’avui, presenta la selecció sèrbia per preparar el mundial d’aquest estiu. Todorovic és un dels escollits i, de fet, té opcions de jugar la competició, ja que dels divuit actuals, només sis quedaran fora. En aquesta línia, cal destacar que el jugador del MoraBanc Andorra ha deixat enrere el primer tall, en què s’han quedat noms il·lustres, com Nemanja Nedovic o els també exjugadors de la lliga ACB Stevan Jelovac, que va militar al Casademont Saragossa, i Ognen Jaramaz, que va defensar els colors del San Pablo Burgos, on jugava de base. Sasha Djordjevic, el seleccionador, també ha preferit Torodovic abans que Nikola Kalinic, aler de Fenerbahce Ulker, un dels millors equips que disputen l’Eurolliga.

tracking