TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

motociclisme

Cardelús segueix sense rebre cap canvi al xassís al circuit de Brno

El pilot andorrà va disputar ahir els primers entrenaments lliures, en què va tenir millors sensacions a la sessió matinal

Cardelús segueix sense rebre cap canvi al xassís al circuit de BrnoCRT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Xavi Cardelús no va arrencar amb bon peu la tornada a la competició després de l’aturada. L’andorrà segueix sense rebre cap millora al xassís de la seva moto i ahir va disputar les primeres sessions d’entrenaments lliures del gran premi de la República Txeca, sense cap evolució, tot i que en la sessió matinal va marcar una volta ràpida de 2’05’’61, que ja el situava a tres segons i mig del millor temps. Aquesta diferència ja era prou significativa en una categoria com moto 2.

Amb l’arribada al circuit de Brno, s’esperava que KTM, marca que pilota el del Principat aquesta temporada, posés a la seva disposició alguna evolució, però no va ser així. L’equip està vivint una temporada difícil.

A la sessió de la tarda, Cardelús no va poder millorar el rendiment que havia tingut al matí i, va rodar encara més lent, en aturar el cronòmetre en 2’05’’591. “Estem treballant al màxim amb el material de què disposem”, deia l’andorrà, que afegia: “s’havia comentat que existia alguna possibilitat que ens portessin un xassís nou, la realitat ha estat molt diferent i no hem rebut res”. Tot i que reconeixia que la jornada havia arrencat bé i s’havia torçat en els lliures de la tarda, el pilot del Principat es mostrava resignat a acceptar la situació i donava a entendre que, amb les eines actuals, no pot fer gaire més del que està oferint a dia d’avui. “Davant d’aquesta situació, el camí no és altre que el portem al llarg de tota la temporada. Mirar de treure el màxim partit del poc que tenim”. Com a conclusió, Cardelús enviava un dard enverinat al seu equip: “aquestes últimes setmanes he treballat de valent per arribar a la segona meitat de l’any molt fort i el fet d’arribar aquí i veure que no hi ha cap millora és poc gratificant”. Avui a partir de les 10.55 hores, tornarà a entrenar.

tracking