Andorra és segona de grup i s'enfrontarà a Armènia

La selecció U18 es jugarà demà l’accés a la final de l’Europeu C

Andorra és segona de grup i s'enfrontarà a ArmèniaFIBA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La selecció andorrana femenina de bàsquet, que competeix a l’Europeu C U18, va caure ahir davant Malta, en el partit pel primer lloc del grup A de la competició. Les noies de Cristina Andrés van acabar segones de grup i això provoca que el rival per ser a la final sigui Armènia, que juntament amb Malta és l’altra favorita per acabar sent campiona.

El duel d’ahir va acabar amb 36 a 63, en un mal dia de les tricolors, però tot i així, la derrota és més que comprensible: “hem començat fluixes i són superiors, però, amb tot, estic molt contenta de la feina que ha fet l’equip durant tot el torneig”. Amb l’accés a la lluita per les medalles, les paraules de la seleccionadora són la millor prova del rendiment del combinat nacional, que té difícil donar la sorpresa, en el partit que jugaran demà a les 15 hores.

Tot i que ser a la final és gairebé una gesta, Andrés veu possibilitats de guanyar el bronze, Geòrgia és qui té més opcions de ser el rival.

En un altre àmbit, el president de la FIBA Europa, Turgay Demirel, va visitar Andorra i es va reunir amb Manel Fernández i Xavier Espot. Demirel va destacar la bona organització que ofereix el Principat i va fer una crida a donar més suport a la Federació Andorrana de Bàsquet.

tracking