Curses de muntanya

La Travessa Transfronterera serà nocturna i es podrà fer en parella

La setena edició de la prova se celebrarà el 14 de setembre a partir de les 19 hores coinicdint amb la lluna plena

La Travessa Transfronterera serà nocturna i es podrà fer en parellaAjuntament de la Seu d'Urgell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La setena edició de la Travessa Transfronterera, amb sortida al Palau d'Esports de la Seu d'Urgell i arribada a la plaça de la Germandat, serà per primera vegada una cursa nocturna. Així ho han explicat avui en la roda de premsa de presentació que s'ha realitzat a l'ajuntament urgellenc, l’alcalde de la Seu d’Urgell, Jordi Fàbrega, el cònsol major del Comú de Sant Julià de Lòria, Josep Vila, juntament amb el regidor d’Esports, Carlos Guàrdia, el cònsol menor lauredià, Julià Call, el conseller d’Esports, Pere Pràxedes, i el director del Servei d’Esports de la Seu, David Vallvé.

La prova se celebrarà el 14 de setembre, coincidint amb la lluna plena, a partir de les 19 hores pel que fa a la recorregut llarg, de 28,6 quilòmetres i 2.491 metres de desnivell positiu. La cursa curta,de 16,1 quilòmetres i un desnivell positiu de 1.256 metres,arrencarà una hora més tard.

L'altra novetat de la prova és que enguany es podrà fer en parelles, donat que es tracta d'una cursa nocturna, i hi hauran dues classificacions diferents. Les inscripcions es poden realitzar ja a la pàgina web de la Transfronterera un preu de 15 euros i fins a dos dies abans de l'inici.

tracking