L'FC Andorra s'estrenarà a la Copa del Rei el 13 de novembre

Si el conjunt tricolor passa la ronda prèvia, disputarà el següent duel contra un equip de Primera Divisió, tret del Barça, València, Atlètic i Madrid

L'FC Andorra s'estrenarà a la Copa del Rei contra el Peña Azagresa a Encamp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Real Federación Española de Futbol (RFEF) ha emés una circular avui en què ha donat a conéixer els primers detalls de l'eliminatòria prèvia de la Copa del Rei, la qual disputarà l'FC Andorra després d'haver-se proclamat campió de primera divisió catalana el passat mes. El conjunt dirigit per Gabri Garcia s'estrenarà el 13 de novembre davant del campió de Navarra, el CD Peña Azagresa, el d'Aragó, l'UD Fraga, o el de Balears, el CE Andratx. L'eliminatòria es disputarà a partit únic i l'escenari d'aquest es decidirà en funció del nom que surti primer al sorteig.

En cas de passar de ronda, l'FC Andorra disputaria la primera eliminatòria contra un conjunt de Primera Divisió espanyola, amb l'excepció de l'FC Barcelona, el València, l'Atlètic de Madrid i el Reial Madrid, que disputaran la Supercopa i no formaran part de la Copa del Rei fins els setzens de final. A més, aquest duel es disputaria amb tota seguretat al Principat i seria el 18 de desembre, sempre i quan superin abans la ronda prèvia.

tracking