Guillem Muñoz torna a ser campió

Noemí Moreno va guanyar en noies i Albert Palahi va ser primer en e-bike

Guillem Muñoz torna a ser campióANDORRA BIKE RACE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Guillem Muñoz es va proclamar campió, per segon any consecutiu, de l’Andorra Bike Race 2019. Tot i que no va poder imposar-se en l’etapa d’ahir, Muñoz va assegurar-se el títol després de ser el millor en el còmput general. En categoria femenina, la millor va ser Noemí Moreno, que, a més, va acabar molt a prop del top 10 de la general. Tot i ser el primer any que participava en la prova, el rendiment de Moreno va ser molt alt i va demostrar que està preparada per assaltar les primeres places del rànquing masculí. Finalment, Albert Palahi va ser el més ràpid amb les bicicletes elèctriques.

L’Andorra Bike Race d’enguany es va veure marcada per la suspensió de l’etapa de dissabte i, va reduir el recorregut a tres, enlloc de quatre, com estava previst inicialment. A més, l’etapa que es va neutralitzar havia d’acabar a Llavorsí i la d’ahir, partir de la localitat catalana per tornar a entrar a Andorra. En no ser possible, la prova es va disputar íntegrament al Principat. Malgrat això, el director de la prova, Dani Buyo, va destacar que “suspendre una etapa és la decisió més extrema i sempre sap greu, però la seguretat és el primer. El feedback del corredor és bo, tot i no haver fet aquesta etapa i queda pendent per l’any vinent”.

L’Andorra Bike Race té la continuïtat garantida i el que està clar, ja a dia d’avui, és que es tornarà a apostar per una etapa que vagi més enllà de les fronteres del Principat: “La prova continua, estem oberts a anar més lluny”, reblava Buyo.

tracking