Clevin Hannah signarà per tres temporades

El base arribarà al Principat després que l’Herbalife Gran Canària no igualés l’oferta andorrana

Clevin Hannah signarà per tres temporadesACB PHOTO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Clevin Hannah serà nou jugador del MoraBanc Andorra molt aviat i signarà per les tres properes temporades. L’Herbalife Gran Canària, club del qual prové, no ha igualat l’oferta qualificada que li va fer l’entitat del Principat. Els insulars tenien fins dilluns a les 23.59 per a fer-ho, ja que Hannah era un dels homes inclosos al dret de tanteig de l’actual mercat de fitxatges.

El base és originari de Nova York, però és internacional per Senegal i té la llicència cotonou, fet que li permet no ocupar plaça d’extracomunitari. A més, és un home amb molta experiència a la lliga ACB, on ha militat en equips com el Bilbao, el Joventut de Badalona o l’UCAM Múrcia, abans d’arribar a Gran Canària ha disputat tant la copa del rei, com els play-off i està acostumat a assumir responsabilitats en els moments clau. Té 31 anys i durant la seva carrera a la lliga Endesa ha participat en un total 126 partits, amb una mitjana d’11,7 punts, 3,6 assistències i 11,5 de valoració.

Un dels valedors del seu fitxatge és Ibon Navarro, que el va dirigir la temporada anterior de fer-se càrrec de la banqueta del MoraBanc, quan entrenava l’UCAM Múrcia. Hannah ve de jugar 26 partits de lliga en l’exercici 2018-2019.

Encara en clau de fitxatges, el MoraBanc segueix rastrejant el mercat per si David Walker no acaba acceptant l’oferta de renovació. Segons va avançar Encestando i ha confirmat el Diari, una de les alternatives que mou Francesc Solana és la del jove aler del Barça, Sergi Martínez, subcampió d’Europa sub-20 amb Espanya el cap de setmana passat, i que arribaria cedit.

A més, el club a va confirmar ahir que Hugo Bartolomé serà cedit la temporada vinent. El jugador, format al club, marxa al País Basc a l'Iraurgi d'Azpeitia, equip de LEB plata. Així, podrà acumular minuts i experiència en una categoria superior a la del filial.

tracking