Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

La selecció sub-16 acaba subcampiona d'Europa C

Luxemburg va vèncer amb claredat i no va donar opció als tricolors

La selecció sub-16 acaba subcampiona d'Europa CFIBA EUROPA

La selecció sub-16 va caure ahir de manera clara contra Luxemburg per 78-50 i va finalitzar com a subcampiona de l’Europeu C que s’ha celebrat l’última setmana a Tirana (Albània). Els tricolors no van poder repetir així l’èxit de l’any passat en què van endur-se l’or a San Marino, però van sumar la vuitena medalla en aquesta categoria des del 2000.

La selecció va començar plantant cara, però un parcial de 12-0 al final del primer quart a favor dels luxemburguesos va decantar el partit, que va tancar el primer quart amb un marcador de 22-10, i que va arribar el descans amb el 39-27 a l’electrònic. A la represa, Andorra va intentar retallar diferències, però Luxemburg va acabar sentenciant el matx amb un gran tercer quart i es va acabar enduent el partit amb un marcador final de 78-50.

Miguel Martí va tornar a ser el millor dels tricolors i va acabar el matx amb 19 punts, 9 rebots i 14 de valoració, mentre que Oriol Betrian va fer 15 punts.