La selecció sub-16 guanya i jugarà la final de l'Europeu C

Els tricolors van derrotar Escòcia i s’enfrontaran avui a Luxemburg

La selecció sub-16 guanya i jugarà la final de l'Europeu CFIBA EUROPA

La selecció masculina de bàsquet sub-16 va derrotar a Escòcia (67-77) a les semifinals de l’Europeu C i avui es jugarà la medalla d’or contra Luxemburg a les 18.45 hores per intentar revalidar el títol aconseguit l’any passat.

El combinat de José Rodríguez va començar dominant el matx, i gràcies a un molt bon inici d’Oriol Betrian va arribar guanyant 17-24 al final del primer quart, però al segon període el conjunt britànic va capgirar la situació amb un parcial de 18-7 que va fer que el marcador al descans fos 35-31 a favor d’Escòcia.

A la represa van ser de nou els tricolors que van dur la iniciativa i van arribar a situar-se davant, però un mal tram final del tercer quart va fer que Escòcia liderés 57-55 a falta dels deu últims minuts, però un gran últim quart de la selecció va donar la victòria i la classificació per a la final.

Miguel Martí va ser el millor del matx amb uns números espectaculars de 31 punts, 22 rebots i 39 de valoració.