Bàsquet

Peça clau

El MoraBanc presenta Nacho Llovet, que signa per tres temporades, i que està cridat a ser un dels jugadors importants del nou projecte

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra va presentar ahir la primera incorporació de cara al proper curs, Nacho Llovet. L’aler-pivot català serà tricolor les tres temporades següents i arriba procedent de l’Obradoiro, on tenia contracte en vigor, i és per això que el director general del club, Francesc Solana, va voler agrair “l’esforç que ha fet per sortir de l’Obradoiro i venir a Andorra, perquè demostra que té ambició i mentalitat per seguir creixent”, i va admetre que “Llovet sempre ens ha agradat, ja vam intentar fitxar-lo quan va sortir de la Penya, i ara era un dels nostres objectius prioritaris”.

Després de tota una vida a la Penya, l’aler-pivot barceloní ha jugat les tres últimes temporades a Santiago de Compostel·la, i va assegurar que “venir al MoraBanc és un pas endavant en la meva carrera, arribo aquí per disputar competició europea i estic molt il·lusionat”. Precisament el fet de jugar l’Eurocup “ha estat una de les claus per fitxar”, segons va admetre Llovet, que va afegir que “mai he jugat competició europea tot i haver-me classificat, i tot i que sé que serà difícil i exigent, en tinc ganes”.

El director general del club, Francesc Solana, va destacar que “és una peça molt important i destaca la seva polivalència per jugar tant de 4 com de 5”. En aquest sentit, Llovet va declarar que aportarà “compromís perquè la gent que em coneix sap que no vaig mai a mig gas, i puc aportar energia”, a més, va agregar que “tinc experiència amb nou temporades a l’ACB, i també puc ajudar en la cohesió de l’equip i del vestidor”.

De cara als objectius de la temporada, va assegurar que “són passar la primera fase a l’Eurocup i classificar-nos per a la Copa del Rei”, i va afegir que “el MoraBanc en els anys que porta a l’ACB ha tingut un creixement molt ràpid, però també molt estable i ara ningú a la lliga treu l’equip de les posicions de lluita pel play-off i per la Copa”.

SOLANA REPASSA EL MERCAT

Més enllà de la presentació de Llovet, el director general de l’entitat, Francesc Solana, va analitzar com es troben les diferents operacions que falten per resoldre. Sobre Clevin Hannah, que té una oferta qualificada del MoraBanc que el Gran Canària pot igualar fins dimarts (tot i que tot apunta a que no ho farà), va assegurar que “nosaltres tenim un acord amb ell i no sabem res oficialment del que farà el Gran Canària, però Hannah ja sap que si igualen l’oferta es quedarà allà”. Sobre altres incorporacions, va manifestar que “ens falta un pivot i dos alers-pivot amb tir de tres punts, i volem fer un equip més dur que l’any passat”, i va afegir que “queden 20 dies per tancar l’equip i tenim opcions”.

Per últim, sobre la continuïtat de David Walker, inscrit al dret de tempteig i que podria rebre una oferta avui que acaba el termini, va assegurar que “ell ens va dir que volia un altre projecte, però nosaltres estem a l’espera”.

tracking