Adeu digne

L’UE Engordany queda eliminat d’Europa després de caure per la mínima al Comunal contra el Dinamo de Tbilissi

Adeu digneFernando Galindo

L’UE Engordany va dir ahir adeu a l’aventura europea després de caure a l’Estadi Comunal Joan Samarra contra el Dinamo de Tbilissi per 0-1 a la tornada de la primera eliminatòria de l’Europa League.

Tot i uns primers minuts de domini altern i sense ocasions per a cap dels dos equips, els visitants van agafar galons amb tres oportunitats gairebé seguides en les botes de Kutalia, que va treure Gerardo amb les cames, Medioub, que va sortir fregant el travesser, i de Shyshka, en una rematada que es va acabar estavellant al pal.

L’UE Engordany va fer una passa endavant al final del primer temps, i va estar a punt d’obrir el marcador en dues ocasions, primer en una centrada d’Aguero des de l’esquerra on no va arribar Hamza per poc, i després amb un llançament de falta directa de Sebas Gómez que el porter visitant van enviar a córner, però tot i els intents locals, el matx va arribar sense gols al descans.

A la represa, van ser els locals els que seguien manant, amb un Dinamo força relaxat després del 6-0 de l’anada. Hamza va tenir una ocasió per a l’Engordany que va treure el porter, i després Sebas Gómez va tenir un altre tir tot sol que va acabar sortint desviat. Els visitants esperaven al darrere i intentaven fer mal a la contra, i també amb tirs llunyans, fins que Medioub va aprofitar un refús després d’una jugada d’estratègia per fer el 0-1 al minut 80. El gol va destrossar els homes de Filipe Busto, que ja no van generar cap altra ocasió de gol i, de fet, van ser els georgians els que van estar més a prop d’augmentar la diferència.

L’UE Engordany posa el punt final a la seva participació europea i s’acomiada després de passar ronda a l’Europa League per segona temporada de manera consecutiva.

EL VALL BANC S'ENFRONTARÀ A L'ASTANA A LA SEGONA ELIMINATÒRIA

El Vall Banc Santa Coloma s’enfrontarà a l’Astana de Kazakhstan a la segona eliminatòria de l’Europa League. Després de caure a la ronda preliminar de la Lliga de Campions, els homes de Marc Rodríguez es reenganxen a Europa amb la disputa d’aquesta eliminatòria. El conjunt kazakh ha caigut a l’Europa League després de perdre contra el Cluj Romanès a la Lliga de Campions. El partit d’anada es jugarà dimarts vinent a les 20.00 hores a l’Estadi Comunal, i la tornada dijous 1 d’agost a les 16.00 hores a la capital del Kazakhstan. A més, el Vall Banc juga avui un amistós contra el Barça B.