NO, GRÀCIES
Hoquei patins

Gerard Miquel classifica la selecció en el darrer sospir

Dos gols a l’últim minut permeten als andorrans lluitar avui pel títol
14 segons per donar la volta al marcador. La selecció andorrana es va classificar per a la final del Mundial B que es disputa a Sant Cugat del Vallès després de remuntar en l’últim minut un 3-2 advers. La inspiració de Gerard Miquel va arrodonir un triomf coral per als andorrans, que van aconseguir aixecar l’avantatge parcial de Suïssa quan tot semblava perdut. Amb el 3-2 favorable als helvètics es va arribar a l’últim minut. Miquel va transformar un penal que establia l’empat quan quedaven 42 segons per acabar i ell mateix, en la següent jugada, va fer el quart
  • #1 Anton Borrell
    (15/07/19 12:27)

No hi ha la notícia del segon lloc assolit per la selecció absoluta d'Hoquei Patins al Mundial B d'hoquei Patins?? Lamentable.
    Ah, i no va ser Gerard Miquel qui va classificar a la selecció per la final....tot l'equip ho va assolir !