Tennis

Ricardo Rodeiro i Jesús Muro, novetats per a la Davis

L’equip el completaran els joves Èric Cervós i Guillermo Jáuregui

Ricardo Rodeiro i Jesús Muro, novetats per a la DavisM. B.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andorra afrontarà la setmana que ve una nova participació en el grup 4 de la Copa Davis amb un equip ple de novetats. El número 1 de l’equip serà el debutant Ricardo Rodeiro i també s’estrenarà Jesús Muro. A més, respecte a l’any passat seguiran els joves Èric Cervós i Guillermo Jáuregui.

La competició se celebrarà entre dilluns i dissabte vinent a San Marino i hi haurà dos grups de cinc equips. Tot i que fins dissabte no es farà el sorteig per conèixer els rivals, des de la federació van explicar que les seleccions d’Irlanda, Xipre o Islàndia poden ser les més potents, i hi ha incògnites, com ara Kosovo o Albània. Sobre l’objectiu de l’equip en aquesta competició, el president de la federació, que també farà de capità a la Copa Davis, Àlex de Santiago, va manifestar que “farem l’impossible i el resultat, Déu dirà. Que no hi hagi cap dubte que anirem amb aquesta actitud, i que els jugadors lluitaran tots els punts fins a l’últim segon”.

En aquest acte, que va comptar amb la presència de la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, De Santiago va aprofitar per demanar una instal·lació coberta perquè els jugadors puguin entrenar amb normalitat durant l’hivern o quan fa mal temps.

tracking