Hoquei patins

La selecció goleja Egipte i ja pensa en Moçambic (1-8)

Els homes de Climent Padrós es jugaran avui el primer lloc de la fase de grups del Mundial B contra el combinat africà

La selecció goleja Egipte i ja pensa en Moçambic (1-8)FAP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció absoluta d’hoquei patins va golejar ahir per 1 a 8 Egipte a la segona jornada del Mundial B, que s’està disputant a Barcelona en el marc dels Word Roller Games. El combinat que dirigeix Climent Padrós suma sis punts i està empatat al capdavant del grup A amb Moçambic, que serà el rival d’avui (16.00 hores), amb qui es jugarà el primer lloc a la fase de grups.

El partit d’ahir va quedar pràcticament sentenciat a la primera meitat amb el 0 a 3 que reflectia el marcador amb les dianes de Gerard Miquel, en dues ocasions, i de Llorenç Miquel. A la represa, Andorra va seguir dominant tant en el joc com en el marcador, i Gerard i Llorenç Miquel van tornar a fer un gol cadascun per situar el 0 a 5 a l’electrònic.

Ja al tram final, la selecció va acabar d’arrodonir el marcador amb una nova diana de Gerard Miquel, i també van marcar Marc Pallarès i Anton Borrell. Els egipcis van fer el gol de l’honor a l’últim segon gràcies a una diana de Karim Abdelaal.

D’altra banda, i encara als World Roller Games, Anna Palacios va tancar la participació a la prova júnior de patinatge artístic amb la 24a posició en el programa llarg a la competició que es va disputar al Sant Jordi Club de Barcelona, i on li van fallar alguns dels elements de salt. A més de Palacios, ahir va marxar la resta de la selecció per participar a la competició de grup xou petit, que es disputarà dissabte vinent al Palau Sant Jordi de la capital catalana.

tracking