Canoa i caiac

Mònica Doria tampoc pot accedir a la final de canoa

Els sis segons de penalització per tocar tres portes la van deixar fora

Mònica Doria tampoc pot accedir a la final de canoaARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mònica Doria no va poder classificar-se per a la final de canoa a l'Europeu sub-23 de canoa eslàlom, que es disputa a Liptovsky Mikulas, Eslovàquia. La palista andorrana va cloure la prova de semifinals en 14è lloc i, tal com va passar en la modalitat de caiac, no va poder passar el tall i entrar entre les 10 primeres.

De fet, Doria va fer una bona baixada, però va patir sis segons de penalització per tocar tres portes, dos segons per a cadascuna -la 15, 16 i 21- i aquest fet va resultar, finalment, clau per no poder accedir a la final en la que és la seva gran especialitat. L’andorrana va fer un crono de 118.77, un temps que la va deixar a 7 segons i 43 centèsimes de la guanyadora, l’espanyola Klara Olazábal que va només va poder ser desena a la final. El títol se’l va endur la francesa Marjorie Delassus que va fer una baixada gairebé immaculada i les txeques Marina Satkova i Teresa Fiserova van completar el podi.

Ara Doria es prepara per afrontar la seva propera cita, que seran els Campionats del Món sub-23 que se celebren a Cracòvia, Polònia. En aquesta competició també hi prendrà part l’andorrana Laura Pellicer.

tracking