Hoquei patins

La selecció absoluta enceta el Mundial B amb victòria

Adrià i Oriol Antequera, Gerard Miquel i Arnau Dilmé van fer els gols

La selecció absoluta enceta el Mundial B amb victòriaWORLD ROLLER GAMES

La selecció absoluta va iniciar ahir el seu camí al Mundial B d’hoquei patins amb la mateixa intenció que la sub-19, aconseguir el títol i l’ascens al Mundial A. El començament va ser prometedor, ja que els andorrans es va desfer d’Anglaterra (4-3) en un partit sòlid i que van dominar en tot moment.

Oriol Antequera va obrir el marcador als dos minuts i mig i un penal fallat pels anglesos va reforçar la moral del conjunt andorrà que va aconseguir ampliar el marcador amb un gol de Gerard Miquel. Els anglesos van aconseguir retallar les distàncies amb un gol del seu millor home, Alexander Mount. Només començar la segona part, Adrià Antequera va fer el 3-1 i el 3-2 que va aconseguir l’equip anglès va ser contrarestat per Arnau Dilmé amb el 4-2. Avui, els andorrans buscaran la segona victòria del campionat davant Egipte, teòrica ment una selecció assequible.