Motociclisme

Cardelús, sense sort a Sachsenring

L’andorrà es va despenjar a la darrera posició en patir una topada al primer revolt

Cardelús, sense sort a SachsenringANGEL NIETO TEAM

Xavi Cardelús no va tenir gens de sort al Gran Premi d’Alemanya disputat al circuit de Sachsenring, ja que les seves opcions de fer una bona cursa, es van esvair al primer revolt.

L'andorrà va fer una sortida correcta, però en arribar al primer revolt, el seu company d’equip Jake Dixon, va caure just davant d’ell, de manera que no el va poder esquivar i va acabar topant amb la seva moto. Tot i que no va caure, aquesta circumstància va fer que Cardelús hagués de baixar de la moto, per tirar-la enrere i poder continuar la marxa molt despenjat a l’última posició de cursa. A la primer volta, el pilot andorrà va rodar gairebé 15 segons més lent que la resta dels seus rivals a causa del temps que havia perdut, però lluny de desanimar-se, va voler continuar a la prova per acumular el màxim de quilòmetres possibles. En el decurs de la cursa, va marcar una volta ràpida d'1’26.531, 7 dècimes de segon més lenta que la seva volta de qualificació, però contràriament al que havia passat als entrenaments, va aconseguir el millor registre a la seva 22 volta i no al principi. Al final, va acabar classificat al 26è lloc.

Xavi Cardelús va comentar que “no puc dir res més que estic decebut tot i que això forma part de les curses. Quan em disposava a fer el primer revolt i m’he trobat la moto del Jake just al davant, m’ha estat impossible esquivar-la. He tingut sort de no caure, però he perdut força temps”. A més va afegir que “tenia clar que havia d’acabar la cursa i seguir acumulant experiència amb el xassís modificat que vaig estrenar dissabte a Holanda”. La propera cursa serà el 4 d’agost a Brno.