Les eleccions a la federació seran el 12 de setembre

El 24 de juliol es farà l’assemblea general per convocar els comicis

Les eleccions a la federació seran el 12 de setembreI.M.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Federació Andorrana de Futbol celebrarà les eleccions a la presidència el proper 12 de setembre, segons va informar ahir l’ens federatiu als diferents clubs afiliats. A més, l’assemblea general es farà el proper 24 de juliol, i en aquesta assemblea s’haurà d’acabar d’establir el calendari electoral.

A hores d’ara, l’única candidatura que ha manifestat la seva intenció de presentar-se és la que impulsa l’ex-seleccionador de futbol sala Carles Riba, ja que des de la junta actual van explicar que estaven dubtant sobre si presentarien o no una candidatura. Tampoc es descarta que hi hagi una altra candidatura, tot i que fins a mitjans d’agost (concretament del 16 al 23) no s’hauran de presentar oficialment les llistes que optin a la presidència.

D’altra banda, la Federació Andorrana de Futbol va facilitar ahir a tots els clubs, mitjançant la intranet federativa, la memòria econòmica i l’auditoria dels números del passat exercici. Els clubs opositors a la junta actual s’havien queixat durant les últimes setmanes i asseguraven que no se’ls havia donat tota la informació necessària en relació als números del passat exercici.

tracking