Automobilisme

Llovera busca les semifinals a Suècia

L’andorrà torna al Höljes Motorstadium, on va córrer el campionat escandinau

Llovera busca les semifinals a SuèciaFOTOESPORT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Albert Llovera disputa, a partir de demà, el Gran Premi de Suècia del Campionat del Món de ral·licròs. L’andorrà s’ha tornat a marcar l’objectiu d’aconseguir arribar a les semifinals de la prova, al Höljes Motorstadium. Va ser precisament en aquest escenari on el del Principat va córrer el campionat escandinau, fa tot just un mes, per tant, coneix bé aquest circuit.

Tot i això, la dificultat de la cita és molt alta ja que s’han inscrit fins a 23 corredors al Gran Premi, dotze dels quals provenen, precisament, de Suècia. A més, el seixanta per cent del recorregut es farà sobre asfalt i en quaranta per cent restant, sobre terra. L’escandinava és una de les cites més esperades de la competició i s’hi espera un nombre proper als 60.000 aficionats.

Llovera, tot i que es mostra conscient de l’exigència del repte que s’ha marcat, reconeix que “alhora és molt motivador, quan vaig venir a córrer la prova del seu Nacional no vaig estar lluny dels pilots locals, veurem què passa aquesta vegada. Penso que les carreres cal disputar-les, per molt complicades que semblin d’entrada”.

Un altre dels entrebancs als quals haurà de fer front el pilot de Fia, és que al seu box no podrà comptar amb cap dels seus enginyers de confiança per qüestions de calendari. És per aquest motiu que Llovera haurà de competir amb la informació que van extreure del campionat suec.

Pel que fa als horaris, la gran afluència de pilots obliga l’organització a comprimir molt els horaris de la cursa. Les tres primeres mànegues classificatòries es disputaran a partir de demà, mentre que la quarta, que habitualment es fa el mateix dia, s’ha hagut de col·locar per diumenge vinent.

tracking