El MoraBanc fitxa Nacho Llovet per tres temporades

El fitxatge del pivot català és el segon que realitza el club andorrà aquest estiu.

El MoraBanc fa oficial l'arribada de Nacho Llovet per tres temporades

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra ha fet oficial aquest matí la incorporació de Nacho Llovet per a les properes tres temporades. El pivot català, de 28 anys i 2,02 metres d'alçada, arriba procedent del Monbús Obradoiro, equip amb el que va disputar durant la passada temporada una mitjana de 25 minuts per partit, amb 9 punts, 5 rebots i 1,7 assistències. Malgrat ser un jugador jove, Llovet és un dels veterans de l'ACB amb 261 partits disputats en 6 campanyes entre el Joventut i el club gallec. A més, és internacional amb la selecció espanyola, amb la qual va disputar diversos partits de la darrera fase de classificació pel Campionat del Món.

“És un jugador sòlid i amb experiència que ja és important a la Lliga Endesa”, ha afirmat el General Manager del MoraBanc, Francesc Solana, que també atribueix al pivot responsabilitats fora de la pista i assegura que “esperem que lideri en el vestidor i que sigui també un dels que faci connectar l’equip amb els aficionats perquè és un jugador proper”.El màxim responsable tècnic del MoraBanc ha conclós que “esperem que tingui el rendiment de les darreres temporades i que en els propers anys sigui un referent per a nosaltres”.

Llovet és el segon fitxatge d'aquest estiu del conjunt del Principat de cara a la temporada vinent després de la incorporació de Jeremy Senglin.

tracking