Tennis de taula

Oriol Martínez es proclama campió d'Espanya prebenjamí a Tarragona

Oriol Martínez es va proclamar ahir campió d’Espanya de tennis de taula en la categoria prebenjamina. L’andorrà es va imposar a la final a Marcos Oliva, del CTM Baza de Granada, per 3 a 2 i va ser campió cedint només aquests dos sets en tota la competició. El campionat, que es va disputar del 20 al 30 de juny al pavelló Catalunya de Tarragona, va acollir mes de 700 participants en les diferents categories. En la categoria prebenjamina, en què es va proclamar campió d’Espanya, Martínez, del Club Tennis Taula Valls del Nord, va superar la fase de grups com a primer classificat assolint victòries molt solvents. Va superar Álvaro López, del CTM Playas de Mazarron de Múrcia, Simon Campo, del Cidade de Naron de Galícia, i Pol Hernández, del CTT Esparreguera de Barcelona, per 3 a 0, i va accedir al quadre final sense disputar la ronda de trenta-dosens de final.

Posteriorment, a setzens de final Oriol Martínez es va imposar al jugador Cèsar Tejedor, del Club Totana de Múrcia també per 3 a 0. Pel mateix resultat, l’andorrà va guanyar Ibai Sanz, del Club Universidad de Burgos. La magnífica trajectòria de l’andorrà fins a l’esmentada final es va culminar amb els triomfs a quarts de final davant David Conde, del Club Almendralejo de Extremadura, per 3 a 0, i a semifinals amb Àlex Page, del CTT Esparreguera, pel mateix resultat.

Per la seva banda, Emma Warboys també va participar al campionat i va aconseguir superar la fase de grups.