Hoquei patins

La selecció sub-19 venç contra Moçambic i referma el lideratge (3-5)

Els de Roger Corral derroten els africans amb tres gols de Nil Dilmé i dos de Bernat Picanyol

La selecció sub-19 d’hoquei patins segueix amb fermesa cap al títol del Mundial B que s’està disputant a Barcelona en el marc dels World Roller Games, després de derrotar ahir Moçambic per 3 a 5 al duel cor­responent a la tercera jornada del campionat. Amb aquesta victòria, els nois de Roger Corral tanquen la primera volta del torneig (el format és de lligueta tots contra tots a dos partits) com a líders amb nou punts en tres partits i en tenen tres més que els seus rivals de la jornada d’ahir.

El partit va posar-se costa amunt ben d’hora per als tricolors, ja que David Severino va avançar els africans abans del minut 3, però els de Roger Corral van reaccionar i van capgirar el matx en un parell de minuts gràcies a dues dianes de Nil Dilmé, una des del punt de penal. Però Moçambic, que no es va donar per vençut en cap moment, va empatar just abans del descans gràcies a Diego Pimentel.

A la represa va tornar a avança-se Andorra gràcies a Bernat Picanyol, que va anotar el 2 a 3 al tercer minut de la segona meitat. Moçambic va tornar a empatar a falta de 13’46” amb un nou gol de Diego Pimentel, però Andorra va reaccionar ben ràpid i només 14 segons després Nil Dilmé va fer el 3 a 4 que va suposar el tercer gol del seu compte particular. Al tram final del partit, quan faltaven menys de tres minuts, la selecció sub-19 va sentenciar el matx amb una nova diana de Picanyol que va suposar el 3 a 5 de finitiu.

El combinat nacional disputarà avui la quarta jornada del Mundial B, contra la Gran Bretanya a partir de les 12.30 hores.