Reactivada l'opció Bassas

El MoraBanc Andorra manté l’interès en el base català, que va rebutjar l’oferta tricolor per marxar a Gran Canària

Reactivada l'opció BassasFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Ferran Bassas torna a estar a l'agenda del MoraBanc Andorra, i podria tancar la parella de bases dels tricolors juntament amb el nord-americà Jeremy Senglin. El jugador català, que va jugar la temporada passada a l’Iberostar Tenerife i tenia contracte en vigor, era un dels homes pretesos per Francesc Solana de cara al proper curs, però el 18 de juny va decidir assolir la clàusula per desvincular-se del club i posar rumb a l'illa veïna de Gran Canària per signar amb l'Herbalife.

Fins aquí, tot normal. Però en les últimes hores, la situació ha canviat, ja que Bassas està intentant desfer l'acord que té amb l’Herbalife Gran Canària (de fet, el club grancanari encara no ha anunciat la seva incorporació) bàsicament per dos factors, que l’Herbalife no disputarà finalment competició europea, i pel canvi d’entrenador que ha tingut el conjunt de Las Palmas de Gran Canària, ja que Pedro Martínez ha deixat l’equip rumb a Manresa, i s’hi ha incorporat Fotis Katsikaris, amb qui ja va coincidir durant la seva etapa a Tenerife.

Aquí és on torna a entrar en escena el MoraBanc Andorra, que està pendent de la situació, ja que manté el seu interès en el base català, i si Bassas s’acabés desvinculant de l’Herbalife Gran Canària, intentaria de nou que s’incorporés a les files del conjunt tricolor. Tot i que no és l’únic club que vol aconseguir els seus serveis, ja que dos equips de Champions League com el San Pablo Burgos de Joan Peñarroya, i el Baxi Manresa de Pedro Martínez també el tenen a l’agenda, segons informen mitjans espanyols.

D’altra banda, està previst que en els propers dies s’acabi de tancar al cent per cent un altre fitxatge, el de l’aler-pivot de l’Obradoiro Nacho Llovet. L’acord existeix fa dies, i si no hi ha cap novetat d’última hora, s’acabarà de rubricar aquesta setmana la segona incorporació tricolor de cara a la temporada 2019-2020.

A més, el MoraBanc Andorra inclourà finalment dos jugadors més al dret de tempteig, es tracta de Reggie Upshaw i David Walker, que s’afegiran a Rafa Luz, que té una oferta de l’UCAM Múrcia, i Andrew Albicy, que ja ha fitxat pel Zenit de Sant Petersburg.

LES SELECCIONS DE 3X3 I 5X5 ACABEN LES COMPETICIONS EN POLS OPOSATS

La selecció andorrana de 3x3 masculina, va tenir un dia complicat al preeuropeu de Constança i no va poder sumar cap triomf a la fase de grups, fet que la va deixar sense opcions de passar a la propera fase. En el primer partit, contra Kosovo, Jordi Fernández, Jordi Plasencia, Felipe de Oliveira i Sergio Marin van perdre per 21 a 6. El duel va estar marcat pel fort vent que feia a Rumania que va impedir als tiradors tricolors anotar amb regularitat. En el segon matx de la jornada, Eslovènia va tombar els del Principat per 22 a 8. Pel que fa al combinat de 5x5, va acabar ahir al matí, el torneig amistós s’ha disputat al Prat Gran i a l’Aldosa. Els de David Eudal van tancar la competició amb tres triomfs i una sola derrota, igual que Holanda sub-20 i el Toulouges francès. Catalunya sub-20 va acabar amb un sol triomf i l’Herault, també de França, amb el caseller a zero.

tracking