Hoquei patins

La selecció sub-19 es desfà de l'Índia i se situa líder (0-9)

Sis jugadors tricolors van marcar i Nil Dilmé va fer un hat-trick

La selecció sub-19 es desfà de l'Índia i se situa líder (0-9)LUÍS VELASCO / RFEP

La selecció sub-19 d’hoquei patins segueix amb pas ferm cap al títol al Mundial B que s’està disputant a Barcelona en el marc dels World Roller Games de la ciutat comtal, i ahir va desfer-se sense pal·liatius del combinat de l’Índia per 0-9 a la segona jornada de competició, un resultat que situa els nois de Roger Corral com a líders del torneig.

El partit va decantar-se ben d’hora per als interesos del combinat nacional, que abans del tercer minut de joc ja guanyava per 0-2 gràcies als gols de Liam Pallarés i Nil Dilmé. La selecció va seguir dominant i va deixar el matx ja pràcticament enllestit abans del descans, amb dues dianes més que van ser obra de Ferran Buen i Oriol Cortés.

No havien passat ni 30 segons de la represa, quan Bernat Pica-nyol va fer el 0-5 per als tricolors, i quatre minuts després Nil Dilmé va anotar el 0-6 que suposava el segon gol al seu compte particular. Tot i la golejada que estava encaixant, l’Índia va seguir a la recerca del gol, però el que va rebre són tres dianes més en només 78 segons, obra de Roc Xancho, Liam Pallarés i Nil Dilmé, que van acabar de tancar el marcador amb el definitiu 0-9.

El Mundial B sub-19 arriba avui a l’equador amb la disputa de la tercera jornada, i el combinat nacional tancarà la primera volta de la lligueta a partir de les 12.00 hores contra Moçambic.