BÀSQUET 3X3

La selecció torna del preeuropeu sense guanyar

Turquia i Alemanya van deixar fora l’equip a la fase de grups

La selecció torna del preeuropeu sense guanyar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció femenina de bàsquet 3x3 va acabar ahir, la seva participació al preeuropeu de Constança, amb una posada en escena força fluixa. Clàudia Guri, Nàdia Mun i Jenni Carmona van perdre els dos partits que van jugar i van quedar eliminades a la fase de grups.

El primer rival va ser Turquia. En un partit en què cap dels dos conjunts es va acostar als 21 punts, les otomanes es van endur la victòria per 11 a 7, però la sensació va ser que Andorra hauria pogut superar-les si hi hagués hagut més encert. Només Clàudia Guri en moments puntuals va veure cistella i ho va fer amb comptagotes.

Hores més tard va ser el torn d’enfrontar-se a Alemanya i, tot i que el resultat va ser més dolorós -21 a 6- la manca de consistència física del grup i, novament la falta d’efectivitat, tant en atac com en defensa, van servir en safata el triomf a les germàniques.

Un altre factor que no va ajudar la selecció, va ser que Carla Puntí va desaparèixer de la rotació el dia abans de començar la competició per culpa d’una torçada de turmell a l’entrenament.

L’equip ja venia de perdre tots els partits que havia disputat al Mundial d’Amsterdam pocs dies abans, però en aquest cas, l’escenari era diferent: rivals de més entitat, nivell i una competició molt més exigent. A Romania, en canvi, vistes les prestacions de Turquia i Alemanya, es podia pensar, fins i tot, en superar la fase de grups. La inferioritat numèrica, afegida a un equip feble físicament i al qual costa veure cistella, van ser determinants.

tracking