HOQUEI PATINS

Andorra sub-19 s'estrena amb victòria al Mundial B

Andorra sub-19 s'estrena amb victòria al Mundial BFAP

La selecció sub-19 d’hoquei patins va obrir amb victòria per 7-3 contra Gran Bretanya la seva participació al Mundial B, que es disputa a Vilanova i la Geltrú en el marc dels World Roller Games de Barcelona.

Els tricolors van avançar-se 2-0 amb dues dianes de Bernat Picanyol al final de la primera part, però els britànics van retallar diferències abans del descans amb el 2-1. A la represa, Gerard Caminal i Gerard Cerqueda van situar el 4-1 per a Andorra, i tot i que Gran Bretanya va posar emoció al matx amb dos gols pràcticament seguits, que van suposar el 4-3. Els nois de Roger Corral no van posar-se nerviosos, i van sentenciar el partit al tram final amb dues dianes més de Gerard Caminal, i una de Bernat Picanyol per posar al marcador el definitiu 7-3.

El Mundial B sub-19 el disputen Andorra, Gran Bretanya, India i Moçambic amb un format de lligueta tots contra tots a doble volta. Els nois de Roger Corral disputaran avui la segona jornada a partir de les 14.00 hores al Pavelló Municipal Isaac Gálvez de Vilanova i la Geltrú contra el combinat de l’Índia.