Tot inclòs a l'abonament del MoraBanc

Els socis podran gaudir de tots els partits del proper curs amb el carnet

Tot inclòs a l'abonament del MoraBancFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra va presentar ahir la campanya d’abonaments de cara a la temporada 2019-2020, que té com a principal novetat que el carnet de soci donarà accés a tots els partits que l’entitat tricolor disputi al Poliesportiu d’Andorra, ja que fins ara en alguns partits (com el de semifinals de l’Eurocup contra l’Alba de Berlín) els socis havien de comprar entrades per poder gaudir del matx. Aquest canvi farà que el preu de l’abonament tingui un increment del cinc per cent per a les renovacions i del deu per cent per a les noves altes.

La campanya d’abonaments d’enguany inclou, de nou, la promoció Porta un amic, que farà que els abonats que portin un nou soci al club gaudeixin d’un vint per cent de descompte a la quota, mentre que l’aficionat nouvingut tindrà un deu per cent de rebaixa. La promoció és acumulable i en cas que un soci en porti cinc de nous l’abonament per a la propera temporada li sortirà totalment gratuït.

El club té actualment prop de 2.400 abonats i l’objectiu és arribar a la xifra de 2.500. A més de poder gaudir de tots els partits de la temporada, els socis també gaudeixen d’alguns avantatges, com la Festa dels socis (en què poden tenir dues entrades gratuïtes per a un partit), el partit Unicef (amb entrades a 1, 3 i 5 euros per als abonats) i diversos descomptes a establiments del país.

El director de màrqueting i comunicació del club, Gabriel Fernàndez, va explicar que “ser abonat és molt millor, és molt més barat i veus tots els partits des de la teva localitat”.

tracking