Un gol de Camochu dona vida al Vall Banc

El davanter asturià resol una acció individual de Pedro Santos i defineix la superioritat colomenca

Un gol de Camochu dona vida al Vall Banc

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La final de quatre és una competició prèvia on encara no sona l’himne de la Champions. Aquest detall, fastuós per a molts, resulta, de ben segur, intranscendent per a un equip amb la il·lusió del Vall Banc Santa Coloma. I més si aconsegueixes mantenir viu el somni de disputar la prèvia. Aquesta ronda preliminar és, gairebé, la més agraïda i esforçada de la competició. Les alegries són diferents, més modestes, més autèntiques i més reals.

Una definició de davanter mur­ri i oportunista de Javi Camochu va validar la classificació per a la final dels colomencs en la semifinal davant el Tre Penne de San Marino a Pristina. El preludi, una acció individual de Pedro Santos, que va barrejar pressió, convenciment i detall tècnic. Disputa guanyada, sotana a Derjai, xut que treia Migana i Camochu recollia la pilota i resolia. Un gol que traduïa amb justícia la superioritat del Vall Banc. El davanter Jordi Aláez, satisfet pel resultat, va comentar que “la primera part ha estat una mica més igualada i a la represa sí que ens hem mostrat més superiors, sobretot als primers 25 minuts”. El davanter, que va debutar ahir amb l’onze colomenc cedit per l’FC Andorra, va afegir que “hem estat molt bé amb pilota i dominant la possessió. Hem tingut arribades i hem gaudit de jugades de perill. Arran del gol hem sabut aguantar bé”.

El Vall Banc Santa Coloma va saber jugar-li a un rival un pèl anàrquic i sense gaire patró. El tècnic, Marc Rodríguez, es deixava la veu a la banda i va intervenir per corregir certs moviments d’un equip que va saber aplicar la seva filosofia. Sense estridències, els colomencs de mica en mica batien línies amb passades filtrades, tocaven amb criteri i jugaven amb molta intenció. El migcampista del Vall Banc Marc Rebès va explicar que “ens ha costat entrar al partit perquè feia molta calor, els nervis típics, i ells tampoc han generat gaire perill”. Tal com va reconèixer Aláez, Rebès també va valorar que l’equip “s’ha alliberat a la segona part i Eloi Casals ha tret una pilota en un moment clau del partit. Hem merescut la victòria”. “Al principi ens ha costat però després, fent el nostre futbol, hem demostrat que el resultat ha estat just”, va afegir.

La jerarquia de Juanma Miranda a l’eix, les curses de Cisteró i la qualitat de Pedro Santos van ser les credencials principals dels andorrans, que divendres disputaran la final, la recerca del bitllet per a la ronda prèvia de la Champions. El rival, en cas d’accedir-hi, serà The New Saints, d’Irlanda del Nord.

LA UE ENGORDANY VIATJA AVUI CAP A SAN MARINO

Els equips andorrans inicien a partir de demà la seva aventura a les prèvies de l’Europa League. L’Engordany va realitzar ahir a l’Estadi Comunal el darrer entrenament abans de viatjar avui mateix a San Marino. Els homes de Filipe Busto s’enfronten demà (20.45 h) a La Fiorita al San Marino Stadium-Serravalle. Per part seva, el Sant Julià rebrà demà al Comunal, a les vuit del vespre, l’Europa FC de Gibraltar. Els d’Emiliano González volen un bon resultat per a la tornada.

tracking