Melendo i Sandra Paños, darreres incorporacions

A falta de confirmació oficial, el mitjapunta de l’Espanyol i la portera de l’FC Barcelona també visitaran l’estada andorrana

Melendo i Sandra Paños, darreres incorporacionsRCD ESPANYOL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El mitjapunta de l’RCD Espanyol Òscar Melendo i la portera de l’FC Barcelona femení i recentment mundialista, Sandra Paños, seran les darreres incorporacions en la relació de futbolistes que seran presents al Campus Nike d’enguany. Tot i que encara no ho ha fet oficial l’organització, segons ha pogut saber el Diari, tot fa indicar que el futbolista blanc-i blau i la portera blaugrana tancaran la nòmina de visites a la tradicional estada estiuenca.

Melendo ha estat un dels jugadors revelació de la temporada a l’Espanyol. L’equip català va acabar setè a la lliga espanyola i s’ha classificat, 12 anys després, per disputar la prèvia de l’Europa League. Sandra Paños, portera alacantina de l’FC Barcelona, és una de les millors jugadores d’Europa en la seva posició. Amb el Barça ha protagonitzat una gran temporada, acabant segona classificada a la Lliga Iberdrola i sent finalista de la Champions League. A més, ha ocupat la porteria de la selecció espanyola al Mundial on, recentment, ha caigut eliminada als vuitens de final davant dels Estats Units. Els grans al·licients en la primera setmana de campus seran la presència a Andorra la Vella del davanter del València i la selecció espanyola Rodrigo Moreno i de la joia del planter del Barça Riqui Puig, que estaran a disposició del participants per donar consells als futurs cracks. El campus comença diumenge vinent.

tracking