El Vall Banc comença el somni continental

Els de Marc Rodríguez debuten avui, a Kosovo, a la Final Four que els pot donar el pas de ronda

El Vall Banc comença el somni continental

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Vall Banc Santa Coloma inicia avui, la seva participació a la Lliga de Campions d’enguany. Els de Marc Rodríguez s’enfronten, a partir de les 15 hores, al Tre Penne, equip de San Marino, en la primera de les semifinals de la final a quatre que es disputa a Pristina, Kosovo. Només el campió del torneig aconseguirà el pas a la propera ronda de la Champions i, tot i que defuig aquest paper, el tècnic colomenc sap que, per al duel d’avui, els seus homes són favorits: “No serà gens fàcil, teòricament són més assequibles que l’equip de Kosovo, però no és una ventafocs, ni molt menys.” En l’aspecte futbolístic, Rodríguez admet que, amb el poc que han pogut veure, “és un rival difícil d’entendre perquè no segueixen un patró, no juguen sempre amb la pilota i no desplacen sempre en llarg. No sembla que tinguin un criteri o aquest és segons l’elecció dels jugadors, que són bons”. Per aquest motiu, creu que bona part de les opcions d’aconseguir el bitllet a la final i, per tant, al partit que definirà el campió, passen per “ser nosaltres els que decidim quin partit volem, veurem si som capaços de tenir la pilota i fer-la circular, però fins que no estiguem l’un davant de l’altre, no ho sabrem”.

L’equip presenta sis cares noves per afrontar aquesta cita, totes elles amb la clara intenció d’empènyer els andorrans a la propera fase. Enric Pi, ex de l’UE Sant Julià, reforçarà el mig del camp i la producció ofensiva colomenca; Juanma Miranda, procedent del Sant Andreu, l’eix de la defensa; Chus Rubio arriba com a reforç per al lateral dret i Javi López, Nico Medina i Jordi Aláez, que ve cedit del Futbol Club Andorra, han aterrat com a peces clau a la davantera. Precisament l’andorrà explica que “és una nova experiència, molt bonica. La Champions és la Champions i sempre és bonic jugar un torneig d’aquest nivell, esperem que sigui per als màxims partits possibles”. De la seva banda, Juanma Miranda reconeixia que “l’adaptació ha estat molt ràpida. Hi ha gent de diferents costums però t’adaptes bé”. Miranda subratlla que “hem entrenat bé, anem a guanyar i no a especular”. L’altra semifinal enfrontarà, a les 20.45 h, el Klubi Futbollistik Feronikeli Kosovar, amb el Lincoln FC, de Gibraltar.

ENTRENAMENT A LES INSTAL·LACIONS DEL BARÇA

L’últim entrenament que va realitzar el Vall Banc Santa Coloma, va tenir més regust de Champions que cap altre. Els andorrans es van exercitar a les instal·lacions del Futbol Club Barcelona. Els últims tocs de pilota dels de Marc Rodríguez, van ser a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. L’entrenament es va dur a terme abans d’ahir. Aquesta va ser l’última vegada que es van vestir de curt abans de viatjar a Pristina, on van arribar ahir.

tracking