Olimpisme

Una mala jornada acaba amb tres eliminacions

La selecció femenina de 3x3 va patir dues derrotes més, Samu Ponce es va retirar i Fabián Ramos va quedar fora

Una mala jornada acaba amb tres eliminacionsFAB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

No va ser un diumenge gaire positiu per a la delegació andorrana als Jocs Europeus de Minsk. En les tres disciplines on hi havia representació nacional, l’equip tricolor va haver de dir adéu a les seves opcions.

La selecció femenina de bàsquet 3x3 va tancar la seva participació al torneig amb dues derrotes, davant d’Holanda (16-7) i contra Suïssa (5-18), amb 4 punts d’Alba Pla, que fan que Andorra acabés última del grup C. En judo, Fabián Ramos va caure en el primer combat. Malauradament, l’andorrà no va poder superar el rumanès Alexandru Racu i va acabar perdent per dos waza-ari (10-0) en la categoria de -73 quilos.

En ciclisme en ruta la sort no va acompanyar Samu Ponce, que es va veure obligat a abandonar abans de la finalització de la prova, de 180 quilòmetres, pel centre de Minsk. L’italià Davide Ballerini amb un temps de 4h10’04” va aconseguir la victòria. El segon calaix va ser per a l’estonià Jalo Akin i l’austríac Daniel Auer va ser bronze. Avui serà el torn d’Esther Barrugués amb les qualificacions de la disciplina de tir de 10 metres.

tracking